Mama Sanda

Mama Sanda respecta traditia

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti chiar de la inceput, este ca Mama Sanda nu foloseste conservanti de nici un fel ( care sa prelungeasca termenul de valabilitate ) si nu foloseste nici un fel de colorant chimic ( decat daca acestia se afla deja in zahar, faina sau esente de rom si vanilie ).

Modul traditional de a prepara produsele, gustul special si prietenos, cat si ingredientele alese cu grija, ne-au determinat sa o ajutam pe Mama Sanda sa se apuce de treaba intr-un laborator special amenajat, cu utilaje noi si moderne, pentru a va putea pune si pe masa dumneavoastra cat mai multe din produsele pe care Mama Sanda le poate face.


mama-sanda-left Dragii mei, va invit la o experienta culinara exceptionala.

Asa cum le gatesc copiilor si nepotilor mei, asa va gatesc si dumneavoastra, cu multa caldura si iubire, cu pasiune si daruire. Iata deja cateva din ingredientele secrete pe care le folosesc atunci cand gatesc. Chiar daca tin foarte mult la retetele mele secrete, sa stiti ca primesc cu drag sfaturile voastre.

Cornuletele mele sunt bine venite in fiecare zi la un ceai sau la o cafea si nu doar in pragul sarbatorilor se iarna sau de Paste.

– Prajiturile iti vor indulci si bucura ziua.

– Iar placinta ta preferata o vei descoperi la mine

– Gustati si savurati din bunatatile mele.

Cu drag, Mama Sanda “